Svømmehallen

Skolesvømmehallen på Gl. Lindholm skole er ved at være en ældre sag, med snart 50 år på bagen!Svømmehallen

Med den fungerer stadig til UG.

Svømmehallen er ikke offentlig åben, men bruges i skoletiden af følgende:
- Skolebørn fra Gl. Lindholm skole, Skansevejens skole, Nr. Uttrup skole, Løvvangsskolen samt Universitet,
- Foreningen for handicappede i Aalborg (Ihaa),
- Kano og Kajakklubben Limfjorden,

- Triatlon samt ikke mindst af

- Svømmeklubben NORD, som ikke har færre end 700 medlemmer i tre afdelinger (Svøm - Konkurrence - Dyk).

Så der er ingen undskyldning for ikke, at gå til svømning i "dit" lokalområde, der kan alle finde et hold, som passer lige til dem!

Da vi på Gl. Lindholm skole er så heldige, at have vores "egen" svømmehal, er børnene i børnehaveklasserne så priviligerede, at de kommer til svømning hver anden uge (en uge til pigerne, og en uge til drengene). Desuden er der svømmeundervisning i 4. klasse (obligatorisk for skolelever i Aalborg kommune).

Dertil kommer, at DUSserne på skolen også tager børnene med i svømmehalen en til to gange om ugen.

Vel mødt i Svømmehallen på Gl. Lindholm Skole....