Skolestart

Her finder du som forælder de vigtigste informationer om dit barns overgang fra børnehave til at starte i skole.

En lille appetitvækker om Gl. Lindholm Skole - se video her.

Her kan du se en sjov ældre video, hvor børn fortæller om at gå i 0. kl. på Gl. Lindholm Skole.

I har i eBoks fået et brev her i januar omkring skoleindskrivning. I dette brev står der, at der grundet corona-restriktioner ikke bliver et fælles møde på skolen. Vi henviser i stedet for til videoerne herover som inspiration.

Herudover er der disse standarddokumenter:

1. Velkommen i skole - Skoleforvaltningens budskaber om, hvorfor det gode samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv.

2. Digital indskrivning - vejledning til indskrivning af dit barn i skole og/eller skolefritidsordning (DUS).

3. Den gode overgang - er information om mål og principper for den gode overgang fra børnehave til skole.

Hvis du har glemt din kode til Aula eller ikke fået oprettet en bruger, er her en lille video til vejledning. Det er såre simpelt.

4. Håndtering af personoplysninger - læs her om, hvordan vi behandler dine og dit barns personoplysninger.

Forældet information fra sidste skoleår:

Her finder du forældrebrevet til skolestart 2020, som også er sendt til din eboks.

Her er en lille video om skolestart 2020 - en præsentation af 0. kl. huset.