Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Ungdomsskolen

Kære forældre

UngAalborg

UngAalborg er landet største ungdomsskole med omkring 300 ansatte og 16.200 potentielle unge i målgruppen, som er mellem 13 og 19 år (også 12-årige, som er begyndt i 7.klasse).

UngAalborg er masser af spændende, sjov og lærerig fritid dit barn. Desuden tilbyder UngAalborg en række alternative skoleforløb

Vi har en række tilbud i de enkelte lokalområder – både ungdomsklubber og undervisningsprojekter. Alle byens tilbud kan ses via www.ungaalborg.dk. Bemærk at der altså er mange flere tilbud end de lokale - jeres børn er også velkomne på de andre skolers hold! 

Vi forsikrer Jer om, at Jeres børn er i trygge rammer på Ungdomsskolen, og at vi er bevidste om det ansvar, der er knyttet til arbejdet med de unge. 

Det meste er gratis. Til rejser og ture er der brugerbetaling

Eleverne får mere info om UngAalborg på skolen, hvor skolernes kontaktperson vil komme rundt to gange årligt samt i det omfang, der er behov for det. 

Alkohol og stoffer må selvfølgelig ikke findes i forbindelse med UngAalborgs aktiviteter. 
 

Hvordan kommer man med?

Tilmelding sker på vores hjemmesidewww.ungaalborg.dk

Når man tilmelder sig, får man en besked om, hvornår holdet starter samt anden praktisk info

De unge har mødepligt, når de melder sig til en aktivitet. 

Teamleder hos UngAalborg for Gl. Lindholm Skole: 
I er velkomne til at kontakte Rolf Bekker på rolf@ungaalborg.dk eller 25 20 06 30. 
I kan også kontakte UngAalborgs hovedkontor på tlf. 99 31 41 91 eller at læse mere om UngAalborg og se alle vores tilbud på www.UngAalborg.dk

---

Oplysning af CPR-numre: UngAalborg.dk er koblet til Aalborg Kommunes centrale IT-netværk. Det betyder, at det er sikkert for dit barn at oplyse CPR-nr., som UngAalborg skal have, for at vi kan registrere dit barn i kommunens system. 

Aktiviteter, der koster penge: Når det drejer sig om en aktivitet (ikke entré eller klubmedlemsskab), der koster penge, SKAL forælder/værge oplyse CPR-nr. og underskrive en blanket. Vi sender en regning til forælder/værge. Tilmeldingen er herefter bindende, og pengene refunderes ikke! Det vil fremgå tydeligt, hvis der er betaling forbundet med et hold.

Venlig hilsen 
Rolf Bekker 
Teamleder hos UngAalborg for Gl. Lindholm Skole 
rolf@ungaalborg.dk 
25 20 06 30.